Badkamer stucen betonlook

Wilt u uw badkamer stucen betonlook? Het Beton Cire Huys  biedt een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Deze coating is waterdicht en heeft het uiterlijk van beton of marmer. In de badkamer kun je het dus overal gebruiken, zoals op de muur, de vloer en de wastafel. Dit kan in veel verschillende kleuren en structuren aangebracht worden, wat de ruimte een stoere, industriële uitstraling geeft. 

 

Offerte aanvragen

Unieke betonlook

Beton ciré is de perfecte toepassing voor zowel vloeren, wanden als plafonds. U heeft vast wel eens een badkamer gezien met een industriële betonlook muur. Het betoncire wordt in een vegende beweging aangebracht waardoor er een unieke look ontstaat. Zo is geen enkele vloer of wand hetzelfde. Dit maakt het stucen in betonlook vandaag de dag erg populair.

Schoonmaak en onderhoud

Niet alleen de bijzondere looks zijn overtuigend, ook de vele praktische voordelen zorgen voor een toeneming in populariteit. Eén van de voordelen van badkamer stucen betonlook is dat er geen voegen nodig zijn. Het stucwerk is geheel naadloos. In combinatie met de waterdichte coating wordt schoonmaak en onderhoud van de badkamer muur en vloer een stuk gemakkelijker. Het cement wat gebruikt wordt is alkalisch, een materiaal waar bacteriën en schimmels geen kans op krijgen om zich te ontwikkelen. 

Bekijk alle voordelen van beton ciré

Beton ciré ondergrond

Een ander voordeel is dat beton cire op vrijwel elke ondergrond aangebracht kan worden. In de badkamer zien we vaak tegelwerk, hier kan het beton ciré overheen aangebracht worden. Een belangrijke regel bij het aanbrengen is dat de ondergrond onder andere stabiel en vlak is. Mochten er gaten of scheuren in de muur zitten dan is het belangrijk dat deze eerst gevuld worden. Doordat het badkamer stucen betonlook op bijna elke ondergrond mogelijk is hoeft er dus niet gesloopt te worden. 

Wat kost badkamer stucen betonlook?

Beton ciré is een product dat in prijs relatief duurder is dan bijvoorbeeld tegels, maar hier krijgt u iets speciaals en unieks voor terug. Het exact vaststellen van de prijs voor het aanbrengen van beton ciré is zonder voorinformatie moeilijk te bepalen. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren. Hierbij moet u denken aan afwerking, dikte, kleur en aantal vierkante meters. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, kunt u het beste een aanvraag voor een offerte doen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van uw situatie.

 

Klik op onderstaande button voor onze actuele prijzen.

Prijzen beton ciré

Beton ciré duurzaamheid

Hoelang gaat mijn betonlook gestucte badkamer mee? Het badkamer stucen betonlook is een zeer duurzame investering. Het is een slijtvaste stuc die, vanwege de cementbasis, duurzamer is dan stucwerk op basis van kalk. Ook zorgen de coatings die vuilwerend en waterdicht zijn voor een verlengde levensduur. Als laatste is het badkamer stucen betonlook kleurvast. Daarom zal uw aangebrachte beton ciré jarenlang op uw badkamer pronken.

 

Volgt u ons al op Facebook en Instagram

Ja, ik wil beton ciré!

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: