Beton Cire vloeren in uw organisatie?

Uw kantoor, winkel of bedrijf zal meer mensen aantrekken door de verzorgde en hygiënische uitstraling van de beton ciré vloeren van Het Beton Ciré Huys. U kunt het beton ciré in kantoren, wachtkamers van (para)medici, ziekenhuizen, werkvloeren, winkelvloeren en in nog veel meer gebouwen laten leggen. Dit product is schokbestendig en waterdicht. Er kan bij wijze van spreken een tank overheen rijden zonder dat de beton ciré vloeren beschadigd raken.

Offerte op maat

Elke ondergrond

Beton ciré vloeren kunnen we op nagenoeg elke ondergrond plaatsen. Van plekken waar weinig tot geen activiteit is tot aan plekken die zeer intensief gebruikt worden. Voorbeelden hiervan zijn vloeren in:

 

• Kantoren
• Winkels
• Bedrijfspanden
• Ziekenhuizen
• Paramedische praktijken
• Tandartspraktijken
• Kapsalons en beautysalons
• Garages
• Zwembaden
• Sporthallen
• Restaurants

Vraag advies aan

Mogelijkheden

De beton ciré vloeren van het Beton Ciré Huys bieden een prettige en warme sfeer. Veel organisaties kiezen er dan ook voor om hun vloeren hiermee te laten behandelen. Er zijn echter veel meer toepassingen. Plafonds en wanden kunnen we voor u en uw bedrijf met beton ciré behandelen. Extra bijzonder is dat we er ook meubels, werkbladen en nog veel meer producten mee kunnen verfraaien. Er zijn vele kleurschakeringen mogelijk en uw beton ciré vloeren, wanden en plafonds zullen ieders bewondering oogsten. Uw klanten en bezoekers zullen aangenaam verrast zijn door de prachtige uitstraling.

 


Welke vloeren kunnen er behandeld worden?

In principe is het voor ons mogelijk om elke vloer te behandelen. Hebt u belangstelling voor beton ciré vloeren? Dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Onze specialisten komen graag op afspraak bij u langs om op een rijtje te zetten wat de mogelijkheden zijn en wat er nodig is om onze beton ciré vloeren te leggen. Uw bedrijfspand krijgt een kwaliteitsimpuls, waarbij elke ondergrond - hoe slecht of oneffen dan ook - weer een fantastische uitstraling krijgt.

Intensief gebruik

Beton ciré vloeren leggen we in garages en andere bedrijven die de grond zeer intensief gebruiken. De motoren, machines en werkzaamheden kunnen de grond vuil maken met smeer, olie of andere viezigheid. Daarnaast krijgt dit soort vloeren het zwaar te verduren door het gewicht van voertuigen, gebruik van gereedschappen en andere voorwerpen. Ook kunnen er chemische stoffen over de vloer stromen. Voor dit soort bedrijven is het een absolute must dat vloeren van beton ciré makkelijk te reinigen zijn. Daar staan we voor in. Daarnaast is beton ciré van Het Beton Ciré Huys slijtvast, duurzaam en bijna niet kapot te krijgen.

Offerte op maat

Hygiëne

Ziekenhuizen en andere (para)medische instellingen gaan ook steeds meer gebruik maken van onze beton ciré vloeren. De omgeving van dit soort instellingen moet absoluut vrij zijn van schimmels, bacteriën en andere ziekmakers. Daar is beton ciré meer dan geschikt voor, omdat deze vloeren en wanden waterdicht zijn en een hoog alkalisch gehalte hebben. Ook zijn er geen kieren en voegen, waardoor bacteriën minder kans hebben om zich daar te verspreiden. We gebruiken hier een speciale geleidende tweecomponenten seal voor, omdat ziekenhuizen statisch geleidende vloeren hebben. Deze seal absorbeert de statische schokjes.

 


Vloeistof- en dampdicht

Onze beton ciré vloeren, wanden en plafonds worden ook veelvuldig bij kapsalons, beautysalons en andere soortgelijke bedrijven geplaatst. Dit soort bedrijven wil over het algemeen een uitnodigende en hygiënische sfeer creëren. We werken met een seal die geen schadelijke damp doorlaat. In een kapsalon werkt men met chemische middelen en weekmakers, zoals haarverf en waterstofperoxide. Ook hiervoor bieden we uitstekende producten en materialen om te voorkomen dat deze de grond beschadigen. U krijgt niet alleen aantrekkelijke vloeren en wanden, maar tegelijk ook hygiënische en functionele beton ciré vloeren, plafonds, wanden of andere plekken waar we beton ciré kunnen aanbrengen.

 

Eenvoudig renoveren

Beton ciré vloeren van Het Beton Ciré Huys hebben als groot voordeel dat u de ondergrond gewoon intact kunt laten. Beton ciré vloeren, wanden en plafonds kunnen we aanbrengen op een onderlaag van hout, keramiek, steen, beton en eigenlijk op vrijwel alle soorten ondergrond. Renoveren van panden en objecten is dus mogelijk met behulp van beton ciré. Daarbij maakt het niet uit of u beton ciré vloeren gebruikt voor vochtige ruimtes zoals zwembaden. Of in ruimtes waar ze heel erg smerig of onhygiënisch worden, zoals in garages of ziekenhuizen.

 


Maatwerk

Beton ciré vloeren zijn keihard en er kan grote druk op uitgeoefend worden. We geven advies op maat over de beton ciré vloeren. Het is vanzelfsprekend mogelijk dat u zelf met ideeën komt die wij voor u uitwerken. Ook de inbreng met eigen ontwerpen is mogelijk, maar we blijven altijd eerlijk en zullen aangeven wat er mogelijk is en of de door u voorgestelde beton ciré vloeren geschikt en kwaliteitsverhogend voor uw object zijn.

Bedrijfswanden

Nét dat beetje extra
Onze beton ciré wanden zijn heel geliefd bij onze zakelijke klanten, omdat deze zorgen voor precies dat beetje extra in een bedrijfsruimte. Een wand van beton ciré staat prachtig in elk kantoor, restaurant of winkel en geeft deze een voorname en chique uitstraling.


Passend bij uw onderneming

Beton ciré van Het Beton Ciré Huys is bijzonder veelzijdig. Met een groot aanbod aan kleuren zorgt dit prachtige materiaal voor talloze, unieke wanden bij tal van verschillende organisaties. Ontdek wat een wand van Het Beton Ciré Huys doet voor de uitstraling van uw organisatie.


Meer informatie?

Ook de eigen identiteit van uw organisatie terug laten komen in het interieur? Ga voor een bijzondere look en kies voor een prachtige wand van beton ciré. Liever een persoonlijk interieuradvies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Advies op maat

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: