Beton ciré keukenblad

Bent u een zoektocht gestart naar een beton ciré keukenblad? Stop dan met zoeken, want u hebt hiervoor de perfecte partner gevonden. De specialisten van Het Beton Ciré Huys kennen alle toepassingen van beton ciré, ook voor uw keukenblad.

Beton ciré in uw keuken is stijlvol en praktisch tegelijk. Een keukenblad of achterwand van beton ciré geeft uw keuken een sfeervolle, robuuste en zelfs stoere uitstraling. En die ook nog eens heel veelzijdig is. Passend bij veel interieurstijlen laat betonlook laat zich namelijk ook nog eens goed combineren met accessoires in verschillende kleuren en materialen.

Duurzaam beton ciré keukenblad

Met een beton ciré keukenblad van Het Beton Ciré Huys weet u zeker dat u een duurzaam, solide en hygiënisch aanrechtblad hebt. Bovendien is beton ciré in de regel naad- en kierloos. Zo houdt u uw keuken heel gemakkelijk schoon. Zoekt u dus een strakke, sfeervolle én functionele afwerking van uw keuken? Dan is beton ciré precies wat u zoekt. Of uw voorkeur nu bij een landelijke keuken of juist bij een strakke en moderne ligt: met beton ciré kunt u alle kanten op.

Ja, ik wil beton ciré!

Strakke afwerking

Beton Ciré is verkrijgbaar in talloze verschillende kleuren. Dus u vindt altijd iets wat bij uw smaak past. Met de toepassing van een beton ciré keukenblad heeft uw keuken een strakke afwerking die natuurlijk oogt. Uw keukenblad is waterdicht en egaal. Dat zorgt voor een hygiënisch resultaat. Vuil en spetters kunt u eenvoudig afvegen met een vochtig doekje. Beton ciré kunt u bovendien probleemloos gebruiken rondom warme apparaten zoals het gasfornuis of de oven. Vraag onze experts om advies. In combinatie met een prachtige beton ciré vloer is uw keuken helemaal compleet.

Voordelen van beton ciré in uw keuken

Wat zijn de voordelen van beton ciré in uw keuken?

•             Beton ciré keukenblad is bestand tegen vocht en spetters

•             Verkrijgbaar in veel kleuren

•             Verkrijgbaar in een zeer uitgebreid kleurenpalet.

•             Warmtebestendig

•             Beton Ciré is probleemloos te gebruiken rondom apparaten zoals het gasfornuis of oven

•             Waterdicht

•             Eén keer aanbrengen en beton ciré gaat jarenlang mee. Een zeer voordelige investering

•             Krasbestendig

•             Door de hoge waterdichtheid is beton ciré zeer geschikt voor natte ruimten in uw woning

Advies aanvragen

Maak uw keuken af met een beton ciré keukenblad

Met een Beton Ciré keukenblad geeft u uw keuken op een fijnzinnige manier een stevige uitstraling. Een beton ciré keukenblad bestaat uit een vlak geheel, waardoor schimmels en vuil zich niet kunnen ophopen. Dit maakt beton ciré tot een super hygiënisch alternatief voor een keukenblad waarin zich naden en kieren bevinden. Uw beton ciré keukenblad maakt u eenvoudig schoon met een neutrale allesreiniger. Houdt u er rekening mee dat u geen bleekmiddelen gebruikt om uw beton ciré keukenblad schoon te maken. Dit is namelijk in staat om de beschermende laag van uw keukenblad aan te tasten. Hetzelfde geldt voor schurende schoonmaakmiddelen, waaronder die fleurige schuursponsjes.

Kosten van een Beton Ciré keukenblad

De kosten van een beton ciré keukenblad zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen en de grootte van het keukenoppervlak. De prijs van beton ciré is vrij laag. Die is ook mede-afhankelijk van de soort en hoeveelheid primer en top coat die u nodig hebt. Wilt u graag een precies advies over de kosten die u kwijt zult zijn voor uw beton ciré keukenblad? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder. Bel ons op 0345 – 254 530 of stuurt u ons een e-mailbericht op info@hetbetoncirehuys.nl.

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: