Beton ciré kleuren

Het Beton Ciré Huys heeft beton ciré beschikbaar in een breed en eigentijds kleurenpalet met meer dan 30 prachtige kleurtinten. Uiteraard hebben we de meest gebruikte, stoere grijstinten in ons assortiment. We leveren daarnaast mooie zachte pasteltinten die goed passen bij een sfeervol, Mediterraans interieur en natuurlijk de neutralere zandkleuren. 


Kleuren zijn de sleutel tot een sfeervol interieur en kunnen echt het verschil maken. Bovendien zijn de kleuren die we aanleggen subtiel en stoer tegelijk. Wanneer laat u uw beton cire kleurenvloer leggen?

Offerte aanvragen

Wat is een kleuren beton ciré vloer?

Beton ciré is het Franse woord voor gewreven beton. Dit gewreven beton, oftewel beton cire, komt in veel kleuren. Want met veel smaken, krijg je ook veel keuzes. Grijze kleuren van Het Beton Cire huys zijn van koud tot warm en liggen het dichtste bij de normale betonkleur, betongrijs. 


Wanneer u uw interieur met warme kleuren wilt vullen, kunt u nu ook warme beton ciré kleuren aanschaffen. Wij bieden namelijk meer dan 30 soorten kleuren in dit kleurenpalet aan. U kunt van donkerbruin tot créme kleur gaan en van zonsondergang oranje kleuren tot diepblauwe kleuren. 

 

Kom de verschillende kleuren bekijken in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Beton cire kleuren op meer dan muren en vloeren

Ja, u leest het goed. Wij smeren beton ciré niet alleen op muren en vloeren, maar we smeren de kleuren beton ciré ook op uw aanrechtblad, in uw badkamer, keuken, op uw meubels en  toiletruimte. U ontdekt prachtige, frisse kleuren bij Het Beton Cire Huys voor in de doucheruimte of de toiletruimte. De waterdichte kleuren zijn namelijk ook in vochtige ruimtes als de badkamer of keuken te gebruiken. Beton ciré in allerlei kleuren is dus ideaal om te laten smeren in heel uw woning.

 

Niet zeker of wij beton ciré bij u aan kunnen leggen of een vraag over onze beton cire service? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. 

Neem contact op

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: