Beton cire kosten

Beton cire is op dit moment één van de populairste coatingen. Vanwege zijn vele voordelen zien steeds meer mensen dat het een waardevolle toevoeging is aan hun interieur. Voordat we ingaan op de beton cire kosten, vertellen we eerst nog even kort wat betoncire toevoegt aan uw huis. Zo heeft betoncire een hoog hechtingsvermogen, waardoor het op bijna elke ondergrond geplaatst kan worden. Een ander groot voordeel van betoncire is dat deze geen voegen nodig heeft. Voor u betekent dit dat schoonmaak en onderhoud heel eenvoudig zijn. Maar de echte reden dat mensen voor betoncire kiezen is vaak toch wel de mooie looks! Op elke oppervlakte waar betoncire gesmeerd wordt ontstaat een exclusieve aanblik die uniek is in zijn soort. Elk resultaat ziet er prachtig uit en is tegelijkertijd niet vergelijkbaar met het andere!

Over ons

Factoren prijs

De beton cire kosten zijn relatief duurder dan bijvoorbeeld bij tegels. Maar daar krijg je wel luxe voor terug. Daarnaast heb je een groot gedeelte van de kosten zelf in de hand. Omdat je bij Het Beton Cire Huys zelf kunt bepalen hoe je het betoncire laat aanbrengen! De prijs van beton cire hangt af van de volgende factoren:

 

  • Afwerking
  • Dikte
  • Kleur
  • Aantal vierkante meters


Met betoncire krijg je een zeer praktische vloer in huis waar je in de toekomst weinig aan hoeft te doen. Een duurzame investering dus. Als je kiest voor een grote oppervlakte worden de beton cire kosten automatisch  lager. Daarom vind je beton cire vaak in een zakelijke omgeving, zoals zwembaden, winkels en kantoren.

Inspiratie

Prijzen tabel

Bij het volgen van deze link vindt u de prijzen van ons betoncire. Dit wordt gelegd vanaf 10 vierkante meter en zoals u kunt zien worden de verhoudingen lager naarmate u kiest voor een grotere oppervlakte.


Betoncire mogelijkheden

Kosten Beton Cire beperken

Omdat beton cire relatief duurder is dan andere vloerbedekkingen is het belangrijk om goed af te wegen hoe u uw vloer wilt hebben. De beton cire kosten kunnen beperkt worden met gebruik van de volgende tips:

 

  • Als u kiest voor sneldrogend beton is uw vloer sneller voltooid dan bij normaal beton. Dit bespaart in arbeidskosten en daarmee uw portemonnee. 
  • Zoals gezegd is een groot oppervlakte qua prijs voordeliger. Hoe meer vierkante meters u wilt bedekken met beton cire, des te lager de prijs zal uitvallen.
  • Bij Het Beton Cire Huys heeft u te maken met een ervaren en betrouwbaar bedrijf wat uw vloer met zorg behandeld. Bij aanvaag van een offerte bieden wij u altijd de scherpste en een heldere prijs. Zo voorkomt u extra beton cire kosten. 
Offerte aanvragen

Een keuze maken

Het kan soms lastig zijn om te kiezen uit kleur, afwerking en dikte van uw beton cire vloer. Ondanks dat beton cire een uitstekende investering is kunnen de beton cire kosten soms een lastig onderdeel zijn.

Bij de Het Beton Ciré Huys helpen wij u graag op weg zodat u weet wat u kunt verwachten. Wilt u geheel vrijblijvend advies, dan kunt u dat aanvragen via onze advies-pagina. Heeft u zelf al enige informatie kunnen uitzoeken, zoals het aantal vierkante meters, dat kunt u een offerte aanvragen op deze pagina.

Het is onze passie om uw droomvloer te kunnen realiseren!

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: