Beton cire showroom

Als het gaat om je interieur ga je natuurlijk niet over 1 nacht ijs. Ook bij beton cire op je trap, tafel, keukenblad, douche of badmeubels of vensterbank is dat het geval. Het is namelijk een zeer duurzame toepassing die zeer sterk is en jaren meegaat. In onze showroom in Culemborg hebben we tal van voorbeelden van Beton Cire toepassingen. Het Beton Cire Huys ontzorgt u van A tot Z.

De letterlijke vertaling van beton cire is ‘gewreven beton’. Met beton cire geeft u een geweldige robuuste uitstraling aan elke ruimte. Beton cire (stucbeton) wordt aangebracht in een dunne laag. Er zijn tal van toepassingen mogelijk als het gaat om kleur en structuur.

Wat is betoncire?

Zelf aanbrengen of laten doen?

Je leest vaak dat beton cire eenvoudig zelf is aan te brengen. Als specialist in beton cire adviseren wij echter om dit te laten doen door een ervaren vakman. Omdat de laag dun moet worden aangebracht, luistert het heel nauwkeurig. Ook het aanbrengen van een bepaalde structuur in het beton cire vergt oefening. Over het algemeen brengt een consument slechts éénmalig beton cire aan, terwijl het voor onze vakspecialisten dagelijks werk is. Het laten aanbrengen van de beton cire is wat ons betreft dus de beste keuze. Wanneer u bij ons in de beton cire showroom de stucbeton van uw keuze heeft uitgezocht, maken we een all-in prijs. De investering valt daardoor erg mee. U heeft zelf geen gedoe en bent verzekerd van de mooiste betoncire-toepassing in uw woning of bedrijfsruimte.

Beton Cire prijzen

Waarom beton cire

In onze beton cire showroom leggen wij u graag uit wat de voordelen en mogelijkheden zijn van dit prachtige product. Hierbij echter alvast een aantal punten op een rij:

  • Mooie robuuste uitstraling.
  • Geen naden waardoor het erg makkelijk is schoon te houden.
  • Je kunt beton cire aanbrengen op de meest uiteenlopende ondergronden.
  • Beton cire is toepasbaar op de vloer, wanden en plafond.
  • Het is geschikt voor badkamer en douche omdat het watervast is.
  • Beton cire is in vergelijking met plavuizen of tegels een voordelige oplossing.
  • Het is zeer sterk en gaat dus lang mee.
  • Beton cire is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren. Creëer eenvoudig je eigen look.
  • Het is snel aan te brengen, dus direct resultaat.
Bekijk onze projecten

Alles onder 1 dak

Het Beton Cire Huys is onderdeel van Het Gietvloer Huys. U vindt dus werkelijk alles onder 1 dak, wat met Gietvloeren, Beton Cire en vloerverwarming te maken heeft. In onze showroom vindt u naast een enorm assortiment beton cire vloeren dus nog veel meer.  Maak daarom een vrijblijvende afspraak en bezoek onze showroom! Volg jij ons al op Facebook en Instagram

Afspraak maken

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: