Beton ciré tandartspraktijk

Bent u op zoek naar beton ciré vloeren voor in uw tandartspraktijk? Uw tandartspraktijk zal meer patiënten aantrekken door de verzorgde en hygiënische uitstraling van de beton ciré vloeren van Het Beton Ciré Huys. U kunt het beton ciré door onze specialisten in de entree, de hal, behandelkamers, kantoren en de wachtkamers van uw praktijk laten leggen.

 

Dit product is schokbestendig en waterdicht. Er kan bij wijze van spreken een tank overheen rijden zonder dat de beton ciré vloeren beschadigd raken. Beton ciré vloeren kunnen we op nagenoeg elke ondergrond plaatsen. Van plekken waar weinig tot geen activiteit is tot aan plekken die u zeer intensief gebruikt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.  

Vraag hier een offerte aan

Hygiënisch

Een tandartspraktijk hoort in eerste instantie een hygiënische omgeving te zijn. Vooral waar het de behandelruimte betreft. Een tandartspraktijk bestaat doorgaans uit meerdere ruimtes, zoals onder meer uit de entree, receptie en wachtruimte. Om de tandartspraktijk een stijlvolle uitstraling te verlenen, zijn er allerlei opties op het gebied van interieurinrichting beschikbaar. Een ideale optie is bijvoorbeeld het creëren van meer sfeer met de toepassing van beton ciré.

 

Sfeervol en stijlvol

Beton ciré draagt verschillende kenmerken in zich en is als bijzonder sfeervol en stijlvol te omschrijven. Dat is onder meer te danken aan de levendige uitstraling met het bescheiden stoere karakter en de authentieke look. In het algemeen is te stellen dat beton ciré op vloeren en wanden garant staat voor een luxe uitstraling. Dat biedt in uw tandartspraktijk de mogelijkheid om er een chique geheel mee te creëren. De stijl en sfeer van uw tandartspraktijk heeft onder meer invloed op het aantrekken van een bepaalde doelgroep. Een luxe ingerichte tandartspraktijk voorziet bovendien in een professionele uitstraling en straalt daarmee vertrouwen uit. Het is voor bezoekers van uw praktijk ook fijn om in een sfeervolle en stijlvolle omgeving te zijn. Dat stelt ze sneller op hun gemak.

Afwerking voor vloeren en wanden

Beton ciré is zowel te gebruiken voor de afwerking van vloeren als wanden in uw tandartspraktijk. De luxe uitstraling is niet het enige voordeel, want de naadloze afwerking van vloeren en wanden voorzien daar in praktisch opzicht eveneens in een voordeel. Zo zijn de hygiënische omstandigheden optimaal, waarbij door de afwezigheid van onderbrekingen in het oppervlak bacteriën en vuil geen kans krijgen om zich in te nestelen. Bovendien is beton ciré waterafstotend te maken en daarmee is de dagelijkse reiniging gemakkelijk uit te voeren. Verder voelt een vloer van beton ciré enorm comfortabel aan en is het eveneens een slijtvaste en sterke afwerking.

Offerte aanvragen?

Mogelijkheden

De beton ciré vloeren van het Beton Ciré Huys bieden een prettige en warme sfeer. Veel tandartspraktijken kiezen er dan ook voor om hun vloeren hiermee te laten behandelen. Er zijn echter veel meer toepassingen. Ook plafonds en wanden kunnen we voor uw tandartspraktijk met beton ciré behandelen. Extra bijzonder is dat we er ook meubels, werkbladen en nog veel meer producten in uw tandartspraktijk mee kunnen verfraaien. Er zijn vele kleurschakeringen mogelijk en uw beton ciré vloeren, wanden en plafonds zullen ieders bewondering oogsten. Uw patiënten en al uw andere bezoekers zullen aangenaam verrast zijn door de prachtige uitstraling.

 

Welke vloeren kunnen er behandeld worden?

In principe is het voor ons mogelijk om elke vloer te behandelen. Hebt u belangstelling voor beton ciré vloeren? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Onze specialisten komen graag op afspraak bij u langs om op een rijtje te zetten wat de mogelijkheden zijn en wat er nodig is om onze beton ciré vloeren te leggen. Uw tandartspraktijk krijgt een kwaliteitsimpuls, waarbij elke ondergrond - hoe slecht of oneffen dan ook - weer een fantastische uitstraling krijgt.

Intensief gebruik

Beton ciré vloeren leggen we in tandartspraktijken en vergelijkbare paramedische praktijken die de vloer zeer intensief gebruiken. Ook kunnen er chemische stoffen over de vloer stromen. Voor tandartspraktijken is het een absolute must dat vloeren van beton ciré makkelijk te reinigen zijn. Daar staan we voor in. Daarnaast is beton ciré van Het Beton Ciré Huys slijtvast, duurzaam en bijna niet kapot te krijgen.

 

Hygiëne

Ziekenhuizen en andere (para)medische instellingen, zoals tandartspraktijken gaan steeds meer gebruik maken van onze beton ciré vloeren. De omgeving van dit soort instellingen moet absoluut vrij zijn van schimmels, bacteriën en andere ziekmakers. Daar is beton ciré meer dan geschikt voor, omdat deze vloeren en wanden waterdicht zijn en een hoog alkalisch gehalte hebben. Ook zijn er geen kieren en voegen, waardoor bacteriën minder kans hebben om zich in uw tandartspraktijk te verspreiden.

Vul uw adviesaanvraag in

Eenvoudig renoveren

Beton ciré vloeren van Het Beton Ciré Huys hebben als groot voordeel dat u de ondergrond van uw tandartspraktijk gewoon intact kunt laten. Beton ciré vloeren, wanden en plafonds kunnen we aanbrengen op een onderlaag van hout, keramiek, steen, beton en eigenlijk op vrijwel alle soorten ondergrond. Renoveren van panden en objecten is dus mogelijk met behulp van beton ciré.

Maatwerk

Beton ciré vloeren zijn keihard en u kunt er grote druk op uitoefenen. We geven advies op maat over de beton ciré vloeren. Het is vanzelfsprekend mogelijk dat u zelf met ideeën komt die wij voor u uitwerken. Ook de inbreng met eigen ontwerpen is mogelijk, maar we blijven altijd eerlijk en zullen aangeven wat er mogelijk is en of de door u voorgestelde beton ciré vloeren geschikt en kwaliteitsverhogend voor uw tandartspraktijk zijn.

 

Passend bij uw onderneming

Beton ciré van Het Beton Ciré Huys is bijzonder veelzijdig. Met een groot aanbod aan kleuren zorgt dit prachtige materiaal voor talloze, unieke vloeren wanden en andere objecten bij tal van verschillende organisaties. Ontdek wat de chique uitstraling van een beton ciré vloer van Het Beton Ciré Huys doet voor uw tandartspraktijk.

Maak hier een showroomafspraak

Meer informatie?

Wilt u ook de identiteit van uw organisatie terug laten komen in het interieur van uw tandartspraktijk? Ga dan voor een bijzondere look en kies voor een prachtige wand van beton ciré. Liever een persoonlijk interieuradvies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Of laat hier uw gegevens achter, wij nemen snel contact met u op.

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: