Beton Cire Vloeren

Beton cire is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton cire is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel uw vloeren en wanden als uw plafonds. Ook op trappen, in badkamers, keukens en op allerlei meubelstukken vindt het zijn toepassing. Een groot voordeel is de naadloze toepassing. De schoonmaak en het onderhoud van uw vloer in beton cire zijn daardoor veel eenvoudiger voor u.


Het Beton Cire Huys biedt u een enorme keuze aan opties en afwerkingen en trendy beton cire voor de ondergrond van iedere willekeurige ruimte in uw huis of bedrijfspand. Beton cire vloeren genieten een enorme populariteit. De keuze maakt u geheel zelf. Ons beton cire geeft de vloeren in uw ruimtes een uniek en persoonlijk karakter dankzij de verschillende texturen (grof, middel of fijn), de grote verscheidenheid aan kleuren, de verschillende vernisafwerkingen (mat, satijn of hoogglans) en de verven met sluier- en effecten in metallic. De ambachtelijke verwerking van ons beton ciré maakt dat elke afwerking van uw ondergrond zo mogelijk nog unieker en exclusiever oogt. Geen resultaat is vergelijkbaar. Ieder oppervlak is volstrekt enig in zijn soort. Bovendien heeft beton cire als basis voor uw vloer een hoge slijtvastheid. Het is zowel uitstekend bestand tegen intensief gebruik in loopzones als tegen het contact met schoonmaakmiddelen. Vandaar dat beton cire veel toepassing vindt op vloeren in badkamers en keukens.

Offerte

Waterdicht

De samenstelling van beton cire heeft enorm veel voordelen als ondergrond in woning, wachtkamer  of bedrijfspand. De stoot- en krasvastheid zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product voor uw vloer. De meeste mensen kiezen echter voor beton ciré, omdat het waterdicht is. U ziet het dan ook vaak terug in badkamers, omdat bijvoorbeeld een tegel minder waterdicht is. Dit komt door de aanwezigheid van voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor het afwerken van de vloer van uw badkamer. Doordat onze specialisten het beton ciré met de hand aanbrengen, kunnen zij dit verwerken op exact de manier die u wilt. Het kan ruw geplaatst en glad gepolijst op uw vloeren worden aangebracht. U kunt met beton ciré elke look laten maken die u wenst. Het Beton Cire Huys, ons speciale bedrijfsonderdeel voor de mooiste Beton Cire oplossingen van Nederland zorgt voor de meest fraaie oplossingen in beton cire vloeren. Beton cire vloeren in uw huis, winkel of bedrijfspand? Laat ze uitvoeren door Het Beton Cire Huys: dé experts in beton cire vloeren. 

Prijzen Beton Cire

Warme uitstraling

Beton cire is een sterk en flexibel product dat tóch een warme uitstraling geeft en elegant oogt. In tegenstelling tot normaal beton oogt een vloer van beton cire erg vriendelijk en warm. Wat het wel met beton gemeen heeft is een groot aantal praktische eigenschappen, variërend van duurzaamheid tot aan hygiëne. Beton cire is de laatste jaren in populariteit toegenomen als optie voor vloeren of wanden. Dit komt door het grote aantal voordelen dat deze afwerking biedt. We zetten de belangrijkste graag voor u op een rij:

 • Een warme uitstraling. In tegenstelling tot kil, grijs beton oogt microcement erg natuurlijk en warm. Dit maakt het een populaire optie voor een gezellige vloer in uw woning. Ook voor de veel belopen vloer in uw winkel, waarbij u toch die bepaalde uitstraling nastreeft.
 • Net als beton is beton cire volledig naadloos en bovendien schimmelvrij. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk schoon te houden is en ook erg hygiënisch.
 • Beton cire kan in praktisch alle kleuren (Ral, NCS en Sikkens kleurcodes) geleverd worden. Verder kan het ook gemaakt worden in echte grijstinten. Het product is wit van kleur en door hier zwart pigment aan toe te voegen kun je echte grijstinten maken. Als u de gewenste kleur heeft gevonden, dan kunt u de desbetreffende kleurcode aan ons doorgeven.
 • Microcement kan bijna op iedere vloer of wand worden toegepast. Niet alleen op een gladde ondergrond, maar zelfs op tegels.
 • Gebruikt uw huidige vloer een vloerverwarming, of wilt u dit graag in uw nieuwe vloer? Geen probleem, met microcement kan dit gewoon.

Zoals u ziet combineert het leggen van een beton cire vloer een aantal voordelen van beton met een warme en natuurlijke uitstraling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven, particulieren en overheden kiezen voor beton cire in hun pand, winkel, woning of bedrijfsgebouw.

Kleuren Beton Cire

Vakspecialisten

Voor het leggen van een ondergrond in beton cire zet Het Beton Cire Huys uitsluitend echte vakspecialisten in, waardoor ook het leggen van uw vloer een perfect resultaat zal opleveren. Voor onze werkzaamheden gebruiken we uitsluitend hoogstaande apparatuur en moderne machines. Hierdoor kunnen we niet alleen een geweldig mooie vloer creëren, maar deze ook snel realiseren tegen een bijzonder scherpe prijs. Inmiddels hebben we meer dan jaar ervaring op mogen doen met het realiseren van allerlei soorten betonvloeren en andere vloeren. Talloze tevreden klanten gingen u inmiddels voor.

Showroom
Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van beton cire vloeren? Onze professionals kunnen u persoonlijk advies geven en voorbeelden laten zien in onze uitgebreide showroom. Wij nemen graag ruim de tijd voor u. Daarom is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak door deze te boeken op onze website.

Specialist in uw beton cire vloer
Beton Cire vloeren zijn heel bekend om hun warme levendige uitstraling. Onze vakmannen van Het Beton Cire Huys brengen uw beton cire vloer met de hand aan. Hierdoor kunnen we elke vloer voorzien van een unieke afwerking. Het Beton Cire Huys heeft ruim veertig jaar ervaring in huis. Daarmee zijn we dé specialist als het gaat om beton cire vloeren. Als u zoekt naar een nieuwe vloer in beton cire is goed en eerlijk advies ontzettend belangrijk. Daarom bieden we u gratis advies en bent u altijd welkom om zonder welke vorm van verplichting dan ook onze showroom te bezoeken.

Wat is beton Cire?

Beton cire vloeren worden gemaakt van heel fijn beton voor op de vloer. Over deze betonlaag komt een sealer en een laklaag. Deze twee lagen zorgen ervoor dat uw beton cire vloer beschermd is tegen vuil en viezigheid. Daarnaast zorgen deze beschermlagen ervoor dat uw beton cire basis waterdicht is. De vloer wordt daarnaast door deze afwerking zeer sterk en flexibel. Met de hoge kwaliteit die Het Beton Cire Huys levert kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe vloer.


De prijs van uw persoonlijke vloer

Het smeren van een beton cire vloer is écht maatwerk. Het voegt bijzonder veel waarde toe aan uw woning. Bij Het Beton Cire Huys werken we met staffelkortingen. De prijs van uw beton cire vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en van de complexiteit van het leggen. U kunt gratis bij ons een prijsindicatie aanvragen die u kan helpen bij de oriëntatie van de kosten bij het aanschaffen van uw nieuwe beton cire ondergrond

De karakteristieken van uw beton cire vloer

 • Beton cire is een natuurlijk product
 • Uw vloer krijgt een levendige uitstraling. Bovendien is de vloer comfortabel en gaat deze jaren mee
 • De vloeren zijn makkelijk schoon te maken en ook nog eens heel hygiënisch
 • Beton cire is naadloos en slijtvast
 • Dit vloertype is geschikt voor bijna elke ruimte, particulier en bedrijfsmatig
 • Tevens geschikt voor in de badkamer en in de keuken
 • Beton cire is diervriendelijk
Beton Cire Offerte

De veelzijdigheid van beton cire vloeren

Er zijn heel veel patronen mogelijk bij het aanbrengen van een beton cire vloer. De vloer wordt namelijk met de hand aangebracht. De specialisten van Het Beton Cire Huys maken uw beton cire vloer geheel naar uw wensen. Daarnaast worden beton cire vloeren op basis van pigment gemaakt in de basiskleuren; groen, grijs en zand. Door het combineren van deze kleurpigmenten is er een breed pallet aan mogelijkheden. Beton cire vloeren zijn ook heel geschikt om in combinatie met vloerverwarming te verwerken. Laat u door ons adviseren. 

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: