Beton Cire Vloer kopen

Beton cire is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton cire is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel uw vloeren en wanden als uw plafonds. Ook op trappen, in badkamers, keukens en op allerlei meubelstukken vindt het zijn toepassing. Een groot voordeel is de naadloze toepassing. De schoonmaak en het onderhoud van uw vloer in beton cire zijn daardoor veel eenvoudiger voor u.

Het Beton Cire Huyskoopt u een trendy beton cire vloer voor de ondergrond van iedere willekeurige ruimte in uw huis of bedrijfspand. Beton cire vloeren genieten een enorme populariteit. De keuze maakt u geheel zelf. Ons beton cire geeft de vloeren in uw ruimtes een uniek en persoonlijk karakter dankzij de verschillende texturen (grof, middel of fijn), de grote verscheidenheid aan kleuren, de verschillende vernisafwerkingen (mat, satijn of hoogglans) en de verven met sluier- en effecten in metallic. De ambachtelijke verwerking van ons beton ciré maakt dat elke afwerking van uw ondergrond zo mogelijk nog unieker en exclusiever oogt. Geen resultaat is vergelijkbaar. Ieder oppervlak is volstrekt enig in zijn soort. Bovendien heeft beton cire als basis voor uw vloer een hoge slijtvastheid. Het is zowel uitstekend bestand tegen intensief gebruik in loopzones als tegen het contact met schoonmaakmiddelen. Vandaar dat beton cire veel toepassing vindt op vloeren in badkamers en keukens.

Beton Cire Vloer kopen

Een waterdichte Beton Cire Vloer kopen

De samenstelling van beton cire heeft enorm veel voordelen als ondergrond in woning, wachtkamer  of bedrijfspand. De stoot- en krasvastheid zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product voor uw vloer. De meeste mensen kiezen echter voor beton ciré, omdat het waterdicht is. U ziet het dan ook vaak terug in badkamers, omdat bijvoorbeeld een tegel minder waterdicht is. Dit komt door de aanwezigheid van voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor het afwerken van de vloer van uw badkamer. Doordat onze specialisten het beton ciré met de hand aanbrengen, kunnen zij dit verwerken op exact de manier die u wilt. Het kan ruw geplaatst en glad gepolijst op uw vloeren worden aangebracht. U kunt met beton ciré elke look laten maken die u wenst. Het Beton Cire Huys, ons speciale bedrijfsonderdeel voor de mooiste Beton Cire oplossingen van Nederland zorgt voor de meest fraaie oplossingen in beton cire vloeren. Beton cire vloeren in uw huis, winkel of bedrijfspand? Laat ze uitvoeren door Het Beton Cire Huys: dé experts in beton cire vloeren. 

Bekijk onze prijzen

Koop een Beton Cire vloer met uitstraling

Beton cire is een sterk en flexibel product dat tóch een warme uitstraling geeft en elegant oogt. In tegenstelling tot normaal beton oogt een vloer van beton cire erg vriendelijk en warm. Wat het wel met beton gemeen heeft is een groot aantal praktische eigenschappen, variërend van duurzaamheid tot aan hygiëne. Beton cire is de laatste jaren in populariteit toegenomen als optie voor vloeren of wanden. Bij ons koopt u de mooiste Beton cire vloeren van Nederland. 

Bekijk onze trendy kleuren

De voordelen van het kopen van een Beton Cire vloer.

  • Beton cire is een natuurlijk product
  • Uw vloer krijgt een levendige uitstraling. Bovendien is de vloer comfortabel en gaat deze jaren mee
  • De vloeren zijn makkelijk schoon te maken en ook nog eens heel hygiënisch
  • Beton cire is naadloos en slijtvast
  • Dit vloertype is geschikt voor bijna elke ruimte, particulier en bedrijfsmatig
  • Tevens geschikt voor in de badkamer en in de keuken
  • Beton cire is diervriendelijk

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: