Beton Ciré Vloeren

Beton ciré is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton ciré is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel uw vloeren en wanden als uw plafonds.


Ook op trappen, in badkamers, keukens en op allerlei meubelstukken vindt het zijn toepassing. Een groot voordeel is de naadloze toepassing. De schoonmaak en het onderhoud van uw beton ciré vloer zijn daardoor veel eenvoudiger voor u.

 

Keuze

Het Beton Ciré Huys biedt u een enorme keuze aan opties en afwerkingen en trendy beton ciré voor de ondergrond van iedere willekeurige ruimte in uw huis of bedrijfspand. Beton ciré vloeren genieten een enorme populariteit. De keuze maakt u geheel zelf. Ons beton ciré geeft de vloeren in uw ruimtes een uniek en persoonlijk karakter dankzij de verschillende texturen (grof, middel of fijn), de grote verscheidenheid aan kleuren, de verschillende vernisafwerkingen (mat, satijn of hoogglans) en de verven met sluier- en effecten in metallic.

Vraag uw offerte aan

Uniek en exclusief

De ambachtelijke verwerking van uw beton ciré vloer maakt dat elke afwerking van uw ondergrond zo mogelijk nog unieker en exclusiever oogt. Geen resultaat is vergelijkbaar. Ieder oppervlak is volstrekt enig in zijn soort. Bovendien heeft beton ciré als basis voor uw vloer een hoge slijtvastheid. Het is zowel uitstekend bestand tegen intensief gebruik in loopzones als tegen het contact met schoonmaakmiddelen. Vandaar dat een beton ciré vloer veel toepassing vindt in badkamers en keukens.

 

Waterdicht

De samenstelling van een beton ciré vloer heeft enorm veel voordelen als ondergrond in woning, wachtkamer of bedrijfspand. De stoot- en krasvastheid zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product voor uw vloer. De meeste mensen kiezen echter voor beton ciré, omdat het waterdicht is. U ziet het dan ook vaak terug in badkamers, omdat bijvoorbeeld een tegel minder waterdicht is. Dit komt door de aanwezigheid van voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor het afwerken van de vloer van uw badkamer. Doordat onze specialisten uw beton ciré vloer met de hand aanbrengen, kunnen zij dit verwerken op exact de manier die u wilt. Het kan ruw geplaatst en glad gepolijst op uw vloeren worden aangebracht. U kunt met beton ciré elke look laten maken die u wenst.

Vul uw adviesaanvraag in

Warme uitstraling

Beton ciré is een sterk en flexibel product dat tóch een warme uitstraling geeft en elegant oogt. In tegenstelling tot normaal beton oogt een beton ciré vloer erg vriendelijk en warm. Wat het wel met beton gemeen heeft is een groot aantal praktische eigenschappen, variërend van duurzaamheid tot aan hygiëne. Beton ciré is de laatste jaren in populariteit toegenomen als optie voor vloeren of wanden. Dit komt door het grote aantal voordelen dat deze afwerking biedt. We zetten de belangrijkste graag voor u op een rij:

 

 • Warme uitstraling
 • Naadloos en bovendien schimmelvrij
 • Uw beton ciré vloer leveren we in praktisch alle kleuren
 • Echte grijstinten
 • Toepasbaar op bijna op iedere vloer of wand
 • Geschikt voor vloerverwarming

 

Beton ciré vloer

Het smeren van een beton ciré vloer is écht maatwerk. Het voegt bijzonder veel waarde toe aan uw woning. Bij Het Beton Ciré Huys werken we met staffelkortingen. De prijs van uw beton ciré vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en van de complexiteit van het leggen. U kunt gratis bij ons een prijsindicatie aanvragen die u kan helpen bij de oriëntatie van de kosten bij het aanschaffen van uw nieuwe beton ciré ondergrond.

Maak hier een showroomafspraak

De karakteristieken van uw beton ciré vloer

 • Beton ciré is een natuurlijk product
 • Uw vloer krijgt een levendige uitstraling. Bovendien is de vloer comfortabel en gaat deze jaren mee
 • De vloeren zijn makkelijk schoon te maken en ook nog eens heel hygiënisch
 • Beton ciré is naadloos en slijtvast
 • Dit vloertype is geschikt voor bijna elke ruimte, particulier en bedrijfsmatig
 • Tevens geschikt voor in de badkamer en in de keuken
 • Een beton ciré vloer is diervriendelijk

 

De veelzijdigheid van een beton ciré vloer

Er zijn heel veel patronen mogelijk bij het aanbrengen van een beton ciré vloer. De vloer wordt namelijk met de hand aangebracht. De specialisten van Het Beton Ciré Huys maken uw beton ciré vloer geheel naar uw wensen. Daarnaast worden beton ciré vloeren op basis van pigment gemaakt in de basiskleuren; groen, grijs en zand. Door het combineren van deze kleurpigmenten is er een breed pallet aan mogelijkheden. Uw beton ciré vloer is ook heel geschikt om in combinatie met vloerverwarming te verwerken. Laat u door ons adviseren.

Neem contact met ons op

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: