Beton Cire WC ruimte

Het Beton Cire Huys brengt geheel in eigen beheer beton ciré aan. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit beton ciré te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar, u hebt nauw contact met de eigenaar. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u in de WC ruimte voor een stoere industriële look, of voor een strakke robuuste uitstraling?

Offerte Beton Cire WC ruimte

Voordelen van Beton Ciré in uw WC ruimte

De samenstelling van beton cire heeft enorm veel voordelen. De stoot- en krasvastheid zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product. Omdat een tegel bijvoorbeeld veel minder waterdicht is kiezen veel mensen voor een beton cire toepassing in de WC ruimte.


Dit komt door de aanwezigheid van voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal . Zo wordt de kleinste ruimte in uw huis of op uw werk de mooiste ruimte!


Beton Cire toiletruimte

Betonlook in uw WC ruimte

Beton Ciré is een uitermate geschikt product voor een unieke uitstraling van uw WC ruimte. Omdat de bestandsdelen van Beton Ciré erg compact zijn is het natuurlijke materiaal geheel slijt en watervast. Onze beton ciré producten zijn een naadloos, waterdicht en onderhoudsvriendelijk wat ze erg geschikt maakt voor toilet wanden, vloeren en plafonds!

Een Beton Ciré toepassing voor uw toiletruimte is een uitstekend idee. Beton Ciré is niet alleen mooi voor het oog maar ook praktisch en eenvoudig aan te brengen. Op een relatief snelle manier een betonlook WC, dat kan met Beton Ciré!

Beton Cire Toilet

Beton Cire in uw WC ruimte? Lees de meestgestelde vragen.

Is Beton Ciré waterdicht?

Ja, Beton Ciré is waterdicht. De toepassing is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor in de wc ruimte.

Is Beton ciré geschikt voor het toilet?

Beton cire is stevig, slijtvast en waterdicht. Deze eigenschappen maken het een geschikte toepassing voor in uw WC ruimte.

Is Beton Ciré toepasbaar op iedere ondergrond?

Beton Ciré is op vrijwel iedere vaste, stabiele ondergrond toepasbaar: In 95% van de gevallen kunt u Beton Ciré laten aanbrengen over uw bestaande tegelwerk. Wanneer het tegelwerk geen scheuren vertoont en gewoon vastzit, wijst dit op een stabiele ondergrond. U kunt dan, na het uitvlakken van het tegelwerk, de beton cire laten aanbrengen door de experts van Het Beton Cire Huys.

Is een Beton Ciré toepassing enorm duur?

Beton Ciré is een product dat in prijs relatief duurder is dan bijvoorbeeld tegels, maar hier krijgt u iets speciaals en unieks voor terug. Het exact vaststellen van de prijs voor het aanbrengen van Beton Ciré is zonder voorinformatie moeilijk te bepalen. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren. Hierbij moet u denken aan afwerking, dikte, kleur en aantal vierkante meters. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, kunt u het beste een aanvraag voor een offerte doen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van uw situatie. Wij adviseren u een offerte aan te vragen of een afspraak te maken voor de scherpste prijzen.

Brengen jullie het Beton Ciré zelf aan?

Jazeker! Wij brengen het Beton Ciré geheel in eigen beheer aan. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Offerte Beton Cire WC ruimte

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: