Beton stuc kopen

Bent u op zoek naar een specialist in beton stuc bij wie u zorgeloos betonstuc kunt kopen? Wij hebben in de afgelopen jaren in heel veel woningen in Nederland betonstuc aangebracht. Daarom bent u bij Het Beton Ciré Huys aan het juiste adres.

Wij leveren u het beste beton stuc en brengen dit strak aan voor u. Op bijna elke ondergrond. Of dat nu uw vloer, de wanden, uw keuken, badkamer of uw meubels zijn. Dat doen we volledig in eigen beheer. Alleen zo weten we zeker dat we de hoogste kwaliteit beton stuc kunnen waarborgen.

Collectieve inkoop betonstuc

De prijs om beton stuc te kopen per vierkante meter is lager bij grote aantallen dan bij kleine. Als u plannen hebt om betonstuc te kopen en aan te laten brengen in uw woning loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor betonstuc kopen van Het Beton Ciré Huys kiezen, dan kunt u flink op de kosten besparen. Dit voordeel kan oplopen tot maar liefst twintig procent.

Betonstuc kopen in combinatie met vloerverwarming

Wij zijn één van de weinige bedrijven die het leggen van vloerverwarming, het gieten van een vloer, het aanbrengen betonstuc en het monteren van plinten in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid, duidelijkheid in de planning en voortgang bij de aanleg van uw vloerverwarming, het gieten van uw nieuwe vloer, het aanbrengen van betonstuc, betonlook en de montage van uw plinten.

Toepassingen

Met beton stuc kopen schaft u op zich geen vloer aan, maar wel een afwerklaag in betonlook voor vloeren. Ons betonstuc bestaat uit een mengsel van cement, hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Behalve voor vloeren wordt betonstuc ook nog gebruikt voor andere toepassingen. Geen toeval, want betonstuc heeft vele voordelen:

  • sterk en slijtvast
  • volledig waterdicht en vetbestendig
  • naadloos en onderhoudsvriendelijk
  • dunne afwerkslaag: 2 à 3 mm
  • te combineren met vloerverwarming van Het Vloerverwarmings Huys

Heeft u interesse in beton stuc kopen als gietvloer of voor een andere toepassing? Onze specialisten u graag advies op maat over dit polyvalente materiaal.

Ja, ik wil beton stuc!

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: