Betoncire laten aanbrengen

Wilt u betoncire laten aanbrengen? Wilt u uw interieur vernieuwen met een unieke uitstraling? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons beton cire is geschikt voor de afwerking van elk oppervlak. Wij hebben 40 jaar ervaring met het aanleggen van vloeren en staan bekend om onze uitstekende service. Bij Het Beton Cire Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Dat blijkt wel uit de reviews die wij van onze klanten ontvangen, ook bij onze zusterbedrijven Het Gietvloer Huys en Het Vloerverwarmings Huys.

Wat is betoncire?

Betoncire is een overgenomen Frans woord wat gewreven beton betekend. Het is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Het is ideaal voor binnen- en buitenwerk en geschikt voor zowel vloeren, wanden en plafonds. Ook op trappen, in badkamers, keukens en op allerlei meubelstukken vindt het zijn toepassing. Maar wat maakt betoncire de laatste tijd zo populair? Dat vertellen we u graag.

Inspiratie opdoen?

Voordelen betoncire

U kunt uw betoncire laten aanbrengen en van vele voordelen genieten. Betoncire heeft een dikte van slechts 2 tot 6 millimeter en heeft geen invloed op de belasting van uw gebouw. Het is een continue coating zonder voegen. Daardoor hoeven geen machines gebruikt te worden. Uw huidige muur of wand hoeft dus niet verbouwd te worden. Dit garandeert snelheid en geen achterblijvend puin of vuiligheid die u nog moet verwijderen. Dit is vaak een voordeel wat doorslaggevend is bij het kiezen van een vloerbedekking. 

Offerte aanvragen

Gemakkelijk en waterdicht

Een ander groot voordeel van betoncire is het gemakkelijke onderhoud en het waterdichte oppervlak. Doordat het naadloos is aangebracht is de schoonmaak met een neutraal schoonmaakmiddel met warm water al voldoende. Betoncire is van nature al watervast. We adviseren wel om een waterdichte coating over het betoncire aan te brengen. Hierdoor wordt het ook een geschikte ondergrond voor sanitaire ruimtes zoals het toilet en de badkamer. 

Kleuren en afwerkingen

Bij Het Beton Cire Huys kunt u kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen. Hierdoor kunt u voor elke ruimte zoals de woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken de best bijpassende kleur kiezen. Zo beschikken wij over stoere grijstinten, zachte pasteltinten, maar ook over neutrale zandkleuren. Het is belangrijk dat u zich thuis voelt in uw woning en daar helpen wij graag bij mee! Voelt u zich vrij om via onderstaande button advies aan te vragen. 

Ik wil graag advies

Alle voordelen op een rij

  • Decoratieve coating met veel opties
  • Naadloos oppervlak
  • Toepassing op vloeren, wanden, plafonds en meubels
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Grote verscheidenheid aan kleuren en texturen
  • Ambachtelijke verwerking
  • Exclusief en persoonlijk resultaat
  • Hoge hechtkracht
  • Geschikt voor alle mogelijke ondergronden: tegels, marmer, gres, terrazzo, gipsplaat, beton, cement, kalk, enzovoorts.

Hoelang gaat betoncire mee?

Met het betoncire laten aanbrengen kiest u voor een zeer duurzame investering. Het is een slijtvaste stuc die, vanwege de cementbasis, duurzamer is dan stucwerk op basis van kalk. Ook zorgen de coatings die vuilwerend en waterdicht zijn voor een verlengde levensduur. Ook is het betoncire kleurvast. Dit zijn verschillende redenen waarmee beton ciré jarenlang in uw interieur zal pronken.

De kosten van betoncire

Beton ciré is een product dat in prijs relatief duurder is dan bijvoorbeeld tegels, maar hier krijgt u iets speciaals en unieks voor terug. Het exact vaststellen van de prijs voor het aanbrengen van beton ciré is zonder voorinformatie moeilijk te bepalen. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren. Hierbij moet u denken aan afwerking, dikte, kleur en aantal vierkante meters. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, kunt u het beste een aanvraag voor een offerte doen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van uw situatie.

Volgt u ons al op Facebook en Instagram

Betoncire kosten

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: