Betonnen aanrechtblad

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om een betonnen aanrechtblad te – laten – plaatsen? Dan bent u bij de specialisten van Het Beton Ciré Huys aan het juiste adres. Zij weten alles van het perfect aanbrengen van een betonnen aanrechtblad.

Een betonnen aanrechtblad is gemaakt van cement. Het heeft een zeer mooie en robuuste uitstraling. Vooral voor keukens in de industriële hoek is een betonnen keukenblad de perfecte toevoeging. Een aanrechtblad van beton is erg sterk, hittebestendig en slijtvast.

Mogelijkheden in een betonnen aanrechtblad

Daarnaast is beton erg zwaar en poreus. Hiernaast zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden in betonnen aanrechtbladen van diverse andere materialen. Zo geniet u van de stijlvolle betonnen uitstraling maar dan van een ander materiaal. Kom langs in onze showroom in Culemborg en we vertellen u graag meer over betonnen en betonlook aanrechtblad.

Combineren met verschillende kleuren

Een betonnen aanrechtblad kunt u stijlvol of heel hip combineren met diverse kleuren. Met een zwarte keuken met betonnen aanrechtblad schept u een stoere, industriële sfeer. Met robuust en natuurlijk hout maakt u het plaatje helemaal compleet. Houdt u meer van de open, landelijke uitstraling? Combineer dan uw betonnen aanrechtblad met wit. Een witte keuken met betonnen werkblad is stijlvol, fris en brengt direct sfeer naar de ruimte.

Onderhoud betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad behandelen we met een unieke coating die de karakteristieke uitstraling van beton en terrazzo versterkt én bescherming biedt tegen vlekken. Om eventuele beschadigingen te voorkomen is het aan te bevelen de volgende tips te volgen:

  • Laat de coating de eerste twee weken ademen
  • Dek het werkblad dus niet gelijk af
  • Wees voorzichtig met vloeistoffen of voorwerpen die te lang op het werkblad blijven staan.
  • De coating bereikt zijn uiteindelijke hardheid pas na deze twee weken.
  • Plak geen tape op het betonnen oppervlak

Tips voor een langere levensduur:

  • Gebruik een snijplank bij alle snijwerkzaamheden en plaats pannen op een onderzetter
  • Gebruik geen schuurspons, schuurmiddel of andere schurende producten

Soorten betonnen aanrechtblad

Er zijn veel verschillende soorten aanrechtbladen. Het Beton Ciré Huys staat bekend om zijn innovatieve ideeën. Door het gebruik van zowel nieuwe als beproefde technieken maken wij strakke betonnen aanrechtbladen van hoge kwaliteit. De Nederlandse keuken is de centrale plek in het huis. Een plek van ontmoeting en het samenzijn. Wij vinden dat een beetje extra aandacht voor deze centrale plek terecht is.

Dat de keuken zo belangrijk is, blijkt uit de populariteit van betonnen aanrechtbladen. Al meer dan twintig jaar worden er in Nederland betonnen aanrechtbladen verkocht. Bij Het Beton Ciré Huys zien wij dat de vraag naar deze betonnen aanrechtbladen ieder jaar nog steeds groeit.

Advies aanvragen

Meer weten? Maak nu een afspraak

Wilt u meer weten over betonnen aanrechtbladen? Wij helpen u graag verder. Maak daarom een afspraak met één van onze adviseurs. Zij brengen u snel op bruikbare ideeën. 0345 – 254 530. Of stuur een e-mail naar info@hetbetoncirehuys.nl. Ons team heeft het maken van betonnen aanrechtbladen tot een kunst verheven. Niets is ons te gek. Bij ons kunt u altijd rekenen op een klantvriendelijke behandeling, een kwaliteitsproduct en een deskundig advies.

Showroom afspraak

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: