Betonstuc kleuren

Het Beton Ciré Huys heeft betonstuc beschikbaar in een breed en eigentijds palet kleuren en in prachtige kleurtinten. Uiteraard hebben we de meest gebruikte, stoere grijstinten in ons assortiment. We leveren daarnaast mooie zachte pasteltinten die goed passen bij een sfeervol, Mediterraans interieur en natuurlijk de neutralere zandkleuren. 

Kleuren zijn de sleutel tot een sfeervol interieur en kunnen echt het verschil maken. Bovendien zijn de kleuren die we aanleggen subtiel en stoer tegelijk. Wanneer laat u uw betonstuc vloer met keuze uit veel kleuren leggen?

Wat is een kleuren betonstuc vloer?

Betonstuc staat voor gewreven beton. Dit gewreven beton is verkrijgbaar bij Het Beton Ciré Huys in veel kleuren. Want met veel mensen, dus veel diverse smaken, ontstaan er ook veel keuzes. Grijze kleuren van Het Beton Ciré Huys gaan van koud tot warm en liggen het dichtste bij de normale betonkleur: beton grijs. Wanneer u uw interieur met warme kleuren wilt opfleuren, kunt u nu ook deze warme betonstuc kleuren aanschaffen. Wij bieden namelijk meer dan dertig soorten kleuren in dit kleurenpalet aan. U kunt van donkerbruin tot crème kleur gaan en van zonsondergang oranje kleuren tot diepblauwe kleuren. Komt u gerust eens de verschillende kleuren bekijken in onze showroom.

Betonstuc kleuren op meer dan muren en vloeren

Ja, u leest het goed. Wij brengen betonstuc niet alleen op muren en vloeren, maar we smeren de kleuren beton ciré ook op uw aanrechtblad, in uw badkamer, keuken, op uw meubels en toiletruimte. U ontdekt prachtige, frisse kleuren bij Het Beton Ciré Huys voor in uw douche- of toiletruimte. De waterdichte kleuren zijn namelijk ook in vochtige ruimtes als de badkamer of keuken te gebruiken. Betonstuc in allerlei kleuren is dus ideaal om te laten smeren in heel uw woning. Niet zeker of wij betonstuc bij u aan kunnen brengen of hebt u een vraag over onze betonstuc service? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact opnemen

Toepassingen betonstuc kleuren

Betonstuc in allerlei kleuren combineert prachtig in de hedendaagse, stoere interieurs met hout en staal. Niet alleen muren, ook kastdeuren kunnen onze specialisten ermee afwerken. Maar vooral in natte ruimtes en als aanrechtblad bewijst het zijn dienst. En evengoed kunnen de trap, de open haard en de buitenkeuken ermee worden bekleed. Het materiaal heeft daar de perfecte eigenschapen voor:

 

  • kalkcement is alkalisch dus schimmelwerend
  • betonstuc is zeer hard, kras-, stoot-, zelfs slagvast
  • het is zeer waterresistent en kan zelfs - met een sealer - geheel waterdicht worden gemaakt
  • tevens ook vuil-, olie- en vlek-dicht, maar wel levensmiddelecht: u kunt gerust op het gestucte aanrecht uw boterham smeren
  • kringen van een wijnglas krijgt u niet en ons betonstuc is zo goed als onderhoudsvrij.

 

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: