Betonlook Gietvloeren

Betonlook Gietvloeren


Een betonlook gietvloer is eigenlijk een verzamelnaam voor drie soorten gietvloeren. De poplulairste van deze soorten gietvloer is de PU betonlook gietvloer. Door op locatie van twee verschillende kleuren PU gietvloer één kleur te maken, kunnen wij een betoneffect creëren in uw PU gietvloer. Hierdoor krijgt de vloer een basiskleur, met een gemeleerd effect van de twee kleuren, waardoor de gekozen kleur onstaat. Dit kan op uw wens met veel of weinig effect. Hier kunt u zelf bij aanwezig zijn zodat u de vloer uw eigen handtekening meegeeft! 

Offerte Aanvragen

Cementgebonden Gietvloer

De tweede variant betonlook gietvloer heet cementgebonden gietvloer. Deze is ook wel bekend onder de naam woonbeton. Dit type betonlook gietvloer is niet kunstofgebonden zoals de PU betonlook, maar is een natuurlijke variant. Het materiaal wordt gewonnen uit steengroeven over heel Europa, en het wordt hard door daar water aan toe te voegen. Tijdens het droogproces krijgt u effecten te zien, en door deze later te schuren zorgen we ervoor dat die er uitspringen. Met als eindresultaat een strakke betonlook gietvloer met een natuurlijke uitstraling en een heel hoge duurzaamheid.

Betoncire / Microcement Gietvloer

Betoncire / Microcement Gietvloer


De derde, in populariteit stijgende variant, is de betoncire gietvloer. Ook wel microcement of leefbeton genoemd. Dit is eigenlijk geen gietvloer maar een smeervloer. Het is een ambacht overgekomen vanuit de stukadoorsbrance. Hier gieten we geen betonlook gietvloer maar smeren we twee lagen pasta over de vloer uit. Door deze te schuren tussen en na deze lagen, krijgt u een met geen ander product te vergelijken betonlookeffect. Bijkomend voordeel is dat deze vloeren extreem hard zijn, dus bijzonder slijtvast.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: