Beton Cire Aanrechtblad

Onze beton cire producten zijn een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking voor aanrechtbladen. Onze aanrechtbladen zijn te bestellen  bestellen in maar liefst 23 standaardkleuren, zoals groen (Verde Nerastro), blauw (Blu Pastello) en oranje (Marrone Aranicio) én 9 trendkleuren. Wij bieden volop inspiratie voor uw nieuwe aanrechtblad.

Offerte aanvragen

Wat is Beton Cire?

Béton ciré is een Frans woord voor gewreven beton. Het is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton ciré is ideaal voor binnen- en buitenwerk, dus ook geschikt voor aanrechtbladen. Een groot voordeel is dat er geen voegen nodig zijn. De schoonmaak en het onderhoud worden daardoor veel eenvoudiger voor u. 

Offerte aanvragen

Grote waaier aan opties

Het Beton Ciré Huys biedt u een grote waaier aan opties en afwerkingen in trendy beton ciré dat een enorme populariteit geniet. De keuze maakt u geheel zelf. Ons beton ciré geeft uw aanrechtblad een uniek en persoonlijk karakter dankzij de verschillende texturen (grof, middel of fijn), de grote verscheidenheid aan kleuren, de verschillende vernisafwerkingen (mat, satijn of hoogglans) en de verven met sluier- en metalliceffecten. De ambachtelijke verwerking van ons beton ciré maakt dat elke afwerking zo mogelijk nog unieker en exclusiever oogt. Geen resultaat is vergelijkbaar.

Offerte aanvragen

100% waterdicht

Onze beton cire producten zijn een uiterst duurzame toepassing voor uw aanrechtblad. De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitstesten. En daar zijn wij natuurlijk trots op! Wij vinden het belangrijk producten te leveren die schoner en gezonder zijn. Onze beton cire wordt gemaakt op basis van natuurlijke bronnen en is hierdoor een uiterst milieuvriendelijk product. Ons product is van nature 100% waterdicht en is hiermee ideaal toepasbaar voor aanrechtbladen.

Vraag een offerte aan

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: