Beton ciré Badkamer

U heeft het vast wel eens gezien: mooie industriële badkamers met een betonlook muur. Juist, dat is vaak beton ciré! Maar hoe kunt u zelf een beton ciré badkamer creëren en wat is beton ciré precies? In deze tekst leggen we het haarfijn uit en geven wij u een aantal tips voor het gebruik van beton ciré in uw badkamer.

Offerte aanvragen

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een Frans woord voor gewreven beton. Het is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton ciré is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel vloeren en wanden als plafonds. Ook op trappen, in keukens en op allerlei meubelstukken vindt het zijn toepassing. Een groot voordeel is dat er geen voegen nodig zijn. De schoonmaak en het onderhoud worden daardoor veel eenvoudiger voor u.

Lees meer over beton ciré

Ik wil beton ciré in mijn badkamer. Kan dat?

Dat kan zeker! Beton Ciré is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Aangezien het product vloeibaar is, is het eenvoudig aan te brengen op uw wanden, plafond of badkamermeubels. Het gewreven beton zorgt voor een strakke, trendy en industriële uitstraling in uw badkamer. En niet te vergeten: de coating is geschikt voor vochtige ruimtes en is makkelijk schoon te maken. Laat uzelf inspireren!

Showroom afspraak

Voordelen van beton ciré badkamer

De samenstelling van beton ciré heeft enorm veel voordelen. De stoot- en krasvastheid zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product. Omdat een tegel bijvoorbeeld veel minder waterdicht is kiezen veel mensen voor een beton ciré toepassing in de badkamer. Dit komt door de aanwezigheid van voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor in de badkamer.

Vraag offerte aan

Alles op een rijtje

Beton ciré op uw vloer, wand, meubels of plafond brengt vele voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan:

• Grote bestendigheid tegen slijtage, schokken, krassen en chemicaliën
• Waterdicht
• Antislip (afhankelijk van afwerking)
• Bespaart tijd en gecompliceerde verbouwingen: geen puin in en om uw huis
• Materiaaldikte 1 à 3 mm: bouwkundig altijd toepasbaar
• Eenvoudig verwerkbaar zonder lawaaiige gereedschappen
• Natuurlijke materialen
• Milieuvriendelijk product
• Gemakkelijk te onderhouden: reiniging met pH-neutrale zeep
• Hygiënisch: uw oppervlakken vrij van ziektekiemen en bacteriën

Advies

Nóg meer voordelen

• Decoratieve coating met veel opties
• Naadloos oppervlak
• Toepassing op vloeren, wanden, plafonds en meubels
• Geschikt voor binnen en buiten
• Grote verscheidenheid aan kleuren en texturen
• Ambachtelijke verwerking
• Exclusief en persoonlijk resultaat
• Hoge hechtkracht
• Geschikt voor alle mogelijke ondergronden: tegels, marmer, gres, terrazzo, gipsplaat, beton, cement, kalk, enzovoort

Vraag een offerte aan

Nét dat beetje extra

Onze beton ciré toepassingen zijn heel geliefd bij onze klanten, omdat deze zorgen voor precies dat beetje extra in uw badkamer. Met een groot aanbod aan kleuren zorgt dit prachtige materiaal voor talloze, unieke vloeren, wanden en plafonds in vele Nederlands badkamers. Ontdek hoe beton ciré van Het Beton Ciré Huys uw badkamer kan omtoveren tot een sfeervolle ruimte vol ontspanning.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Is Beton Ciré waterdicht?

Ja, Beton Ciré is waterdicht. De toepassing is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor op het toilet.

Is Beton ciré geschikt voor een badkamer?

Beton cire is stevig, slijtvast en waterdicht. Deze eigenschappen maken het een geschikte toepassing voor uw badkamer.

Is Beton Ciré toepasbaar op iedere ondergrond?

Beton Ciré is op vrijwel iedere vaste, stabiele ondergrond toepasbaar: In 95% van de gevallen kunt u Beton Ciré laten aanbrengen over uw bestaande tegelwerk. Wanneer het tegelwerk geen scheuren vertoont en gewoon vastzit, wijst dit op een stabiele ondergrond. U kunt dan, na het uitvlakken van het tegelwerk, de beton cire laten aanbrengen door de experts van Het Beton Cire Huys.

Is een Beton Ciré toepassing enorm duur?

Beton Ciré is een product dat in prijs relatief duurder is dan bijvoorbeeld tegels, maar hier krijgt u iets speciaals en unieks voor terug. Het exact vaststellen van de prijs voor het aanbrengen van Beton Ciré is zonder voorinformatie moeilijk te bepalen. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren. Hierbij moet u denken aan afwerking, dikte, kleur en aantal vierkante meters. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, kunt u het beste een aanvraag voor een offerte doen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van uw situatie. Wij adviseren u een offerte aan te vragen of een afspraak te maken voor de scherpste prijzen.

Brengen jullie het Beton Ciré zelf aan?

Jazeker! Wij brengen het Beton Ciré geheel in eigen beheer aan. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Vraag offerte aan

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: