Beton Ciré keuken

Een beton ciré toepassing voor uw keuken is een uitstekend idee. Beton ciré is niet alleen mooi voor het oog maar zeker praktisch. Kom tot inspiratie voor een beton ciré toepassing in uw keuken. Het Beton Cire Huys legt de vloeren geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit beton ciré te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar, u hebt nauw contact met de eigenaar. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u voor een stoere industriële look, of voor een strakke robuuste uitstraling?

  • Decoratieve coating met veel opties
  • Vervaardigd met de best geteste materialen
  • Beschikbaar in diverse kleuren
  • Nauw contact met de eigenaar
  • Waterdicht
  • Stoot- en krasvast
  • Geschikt voor alle mogelijke ondergronden: tegels, marmer, gres, terrazzo, gipsplaat, beton, cement, kalk, enzovoorts
Offerte aanvragen

Voordelen van Beton ciré in uw keuken

De samenstelling van beton cire heeft enorm veel voordelen. De stoot- en krasvastheid zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product. Omdat een tegel bijvoorbeeld veel minder waterdicht is kiezen veel mensen voor een beton cire toepassing in hun keuken. Dit komt door de aanwezigheid van voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor het afwerken van uw keuken.

Vraag offerte aan

Beton ciré toepassing in uw keuken

Beton ciré is een uitermate geschikte voor een unieke tint in uw keuken. Omdat de bestandsdelen van beton cire erg compact zijn is dit materiaal geheel slijt en watervast en kan zelfs als keukenblad gebruikt worden. Onze beton ciré producten zijn een naadloos, waterdicht en onderhoudsvriendelijk wat ze erg geschikt maakt voor aanrechtbladen, keukenwanden en -vloeren.

Neem contact op

Klanten vertellen:

Bij Het Beton Cire Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van reviews van onze te vrede klanten:

"Goed werk geleverd. Ziet er goed uit, de mannen liepen uit. Maar zondag werken was geen probleem. Dank Mike en Nick" - Devlin van Krieken

Ook een stijlvolle beton cire toepassing in uw keuken? Neem dan contact op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Is beton ciré waterdicht?

Ja, beton cire is waterdicht beton cire. De toepassing is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor het afwerken van uw keuken.

Is beton ciré geschikt voor de keuken?

Beton cire is stevig, slijtvast en waterdicht. Deze eigenschappen maken het een geschikte toepassing voor in de keuken.

Is beton ciré toepasbaar op iedere ondergrond?

Beton ciré is op vrijwel iedere vaste, stabiele ondergrond toepasbaar: In 95% van de gevallen kunt u beton ciré laten aanbrengen over uw bestaande tegelwerk. Wanneer het tegelwerk geen scheuren vertoont en gewoon vastzit, wijst dit op een stabiele ondergrond. U kunt dan, na het uitvlakken van het tegelwerk, de beton cire laten aanbrengen door de experts van Het Beton Cire Huys.

Is een beton ciré toepassing enorm duur?

Beton ciré is een product dat in prijs relatief duurder is dan bijvoorbeeld tegels, maar hier krijgt u iets speciaals en unieks voor terug. Het exact vaststellen van de prijs voor het aanbrengen van beton ciré is zonder voorinformatie moeilijk te bepalen. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren. Hierbij moet u denken aan afwerking, dikte, kleur en aantal vierkante meters. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, kunt u het beste een aanvraag voor een offerte doen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van uw situatie. Wij adviseren u een offerte aan te vragen of een afspraak te maken voor de scherpste prijzen.

Brengen jullie het beton cire zelf aan?

Jazeker! Wij brengen het beton cire geheel in eigen beheer aan. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Vraag offerte aan

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: