Beton Ciré op het toilet

U ziet het op de foto hiernaast: beton ciré is geschikt voor elke oppervlakte in de toiletruimte. Zo is het mengsel van cement, kiezelzand en water geschikt voor bijna alle oppervlaktes. Neem bijvoorbeeld de vloer en de muren op het toilet. Met beton ciré toveren wij uw toiletruimte om tot een strakke, stijlvolle ruimte.

Het Beton Cire Huys brengt geheel in eigen beheer beton ciré aan. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit beton ciré te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar, u hebt nauw contact met de eigenaar. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u in het toilet voor een stoere industriële look, of voor een strakke robuuste uitstraling?

  • Waterdicht
  • Decoratieve coating met veel opties
  • Vervaardigd met de best geteste materialen
  • Beschikbaar in diverse kleuren
  • Stoot- en krasvast
  • Geschikt voor alle mogelijke ondergronden: tegels, marmer, gres, terrazzo, gipsplaat, beton, cement, kalk, enzovoorts
Offerte aanvragen

Voordelen van Beton Ciré op het toilet

De samenstelling van beton cire heeft enorm veel voordelen. De stoot- en krasvastheid zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product. Omdat een tegel bijvoorbeeld veel minder waterdicht is kiezen veel mensen voor een beton cire toepassing op het toilet. Dit komt door de aanwezigheid van voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal op de WC. Zo wordt de kleinste ruimte in uw huis of op uw werk de mooiste ruimte!

Vraag een offerte aan

Betonlook WC

Beton Ciré is een uitermate geschikt product voor een unieke uitstraling van uw toilet. Omdat de bestandsdelen van Beton Ciré erg compact zijn is het natuurlijke materiaal geheel slijt en watervast. Onze beton ciré producten zijn een naadloos, waterdicht en onderhoudsvriendelijk wat ze erg geschikt maakt voor toilet wanden, vloeren en plafonds!


Een Beton Ciré toepassing voor uw toiletruimte is een uitstekend idee. Beton Ciré is niet alleen mooi voor het oog maar ook praktisch en eenvoudig aan te brengen. Op een relatief snelle manier een betonlook WC, dat kan met Beton Ciré!

Offerte

Klanten vertellen:

Bij Het Beton Cire Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van reviews van onze te vrede klanten:

"Goed werk geleverd. Ziet er goed uit, de mannen liepen uit. Maar zondag werken was geen probleem. Dank Mike en Nick" - Devlin van Krieken

"Wij hebben recent onze toiletruimte laten doen door dit bedrijf." - Mark van Breugel

Ook een stijlvolle Beton Ciré toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk meer reviews

Veelgestelde vragen

Is Beton Ciré waterdicht?

Ja, Beton Ciré is waterdicht. De toepassing is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor op het toilet.

Is Beton ciré geschikt voor het toilet?

Beton cire is stevig, slijtvast en waterdicht. Deze eigenschappen maken het een geschikte toepassing voor in uw toiletruimte.

Is Beton Ciré toepasbaar op iedere ondergrond?

Beton Ciré is op vrijwel iedere vaste, stabiele ondergrond toepasbaar: In 95% van de gevallen kunt u Beton Ciré laten aanbrengen over uw bestaande tegelwerk. Wanneer het tegelwerk geen scheuren vertoont en gewoon vastzit, wijst dit op een stabiele ondergrond. U kunt dan, na het uitvlakken van het tegelwerk, de beton cire laten aanbrengen door de experts van Het Beton Cire Huys.

Is een Beton Ciré toepassing enorm duur?

Beton Ciré is een product dat in prijs relatief duurder is dan bijvoorbeeld tegels, maar hier krijgt u iets speciaals en unieks voor terug. Het exact vaststellen van de prijs voor het aanbrengen van Beton Ciré is zonder voorinformatie moeilijk te bepalen. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren. Hierbij moet u denken aan afwerking, dikte, kleur en aantal vierkante meters. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, kunt u het beste een aanvraag voor een offerte doen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van uw situatie. Wij adviseren u een offerte aan te vragen of een afspraak te maken voor de scherpste prijzen.

Brengen jullie het Beton Ciré zelf aan?

Jazeker! Wij brengen het Beton Ciré geheel in eigen beheer aan. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Vraag offerte aan

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: