Beton Ciré woonkamer

Wij leveren u de mooiste beton ciré vloer en het beste microcement voor uw woonkamer. Wij begrijpen dat uw vloer de basis vormt van een stijlvolle woonkamer. Een vloer waar u jarenlang plezier van heeft begint met goed advies en een afgewogen keuze. Het Beton Ciré Huys legt de beton ciré vloeren geheel in eigen beheer in uw woonkamer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit beton ciré te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar, u hebt nauw contact met de eigenaar. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Een afspraak inplannen met één van onze experts? Dat kan hier.

  • Vervaardigd met de best geteste materialen
  • Beschikbaar in diverse kleuren
  • Nauw contact met de eigenaar
  • Geeft een warme en rustgevende uitstraling aan uw woonkamer
  • Geschikt in combinatie met een vloerverwarming
Offerte aanvragen

Kies voor een duurzaam en stijlvolle woonkamer

Onze beton ciré producten zijn een uiterst duurzame toepassing voor uw woonkamer. De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitstesten. En daar zijn wij natuurlijk trots op! Wij vinden het belangrijk producten te leveren die schoner en gezonder zijn. Ons beton ciré wordt gemaakt op basis van natuurlijke bronnen en is hierdoor een uiterst milieuvriendelijk product. Beton ciré geeft een warme uitstraling aan uw interieur en is hierdoor erg geschikt voor bijvoorbeeld uw woonkamer.

Vraag offerte aan

Een beton ciré vloer voor in uw woonkamer op maat

Betonlook in de woonkamer geeft een stijlvolle uitstraling die met veel verschillende stijlen te combineren is. Wat dacht u bijvoorbeeld van een landelijke stijl met veel hout gecombineerd met een industriële betonlook? Het Beton Cire Huys heeft beton ciré beschikbaar in een breed en eigentijds kleurenpalet met meer dan 30 prachtige kleurtinten. Uiteraard hebben we de meest gebruikte, stoere grijstinten in ons assortiment. We leveren daarnaast mooie zachte pasteltinten die goed passen bij een sfeervol, Mediterraans interieur en natuurlijk de neutralere zandkleuren. Het Beton Cire Huys begeleid u graag naar de perfecte keuze waar u jarenlang plezier van heeft. Zo kunt uw vloer voor de woonkamer geheel aanpassen op uw eigen kleur wensen. Bekijk hier alle kleuren.

Advies

Klanten vertellen:

Bij Het Beton Cire Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder enkele reviews van onze tevreden klanten:

"Wij zijn erg blij met de vakmensen van Het Beton Cire Huys. Alles volgens afspraak en prettig schakelen met de eigenaar Mike. Over het eindresultaat zijn wij ook zeer tevreden." - Ben de Wit

"Goed werk geleverd. ziet er goed uit, de mannen liepen uit. maar zondag werken was geen probleem. Dank Mike en Nick." - Devlin van Krieken

Ook een stijlvolle beton ciré vloer in uw woonkamer? Neem dan contact met ons op.

Ervaar het zelf

Veelgestelde vragen

Zijn beton ciré vloeren mogelijk in combinatie met vloerverwarming?

Jazeker! Op deze manier haalt u het maximale comfort uit uw woonkamer. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk hier de mogelijkheden.

Is beton ciré enorm duur?

Beton ciré is een product dat in prijs relatief duurder is dan bijvoorbeeld tegels, maar hier krijgt u iets speciaals en unieks voor terug. Het exact vaststellen van de prijs voor het aanbrengen van beton ciré is zonder voorinformatie moeilijk te bepalen. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren. Bekijk hier meer informatie.

Leggen jullie het beton ciré zelf?

Jazeker! Wij leggen het beton ciré geheel in eigen beheer. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: