Specialist in Beton Cire Vloeren

Met ons team van Het Beton Ciré Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring met het aanbrengen van beton ciré in woningen en bedrijven. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in dit veelzijdige materiaal. Wij kennen de eigenschappen van beton ciré. Of het nu voor uw vloer, wanden of uw badkamer is: we adviseren u bij het samenstellen van de kleuren, de vorm en de meest gunstige toepassing. Ons beton ciré geeft u het gevoel dat uw leefomgeving af is en zorgt voor extra sfeer in elk vertrek van uw woning of bedrijfsruimte. Beton ciré van Het Beton Ciré Huys verfraait ieder interieur.

Advies aanvragen

Alles in één hand

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die het aanbrengen van beton ciré, de afwerking van uw vloer of wand met plinten, het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Het Beton Ciré Huys biedt u die prettige combinatie aan in samenwerking met zusterbedrijven Het Plinten Huys, Het Gietvloer Huys en Het Vloerverwarmings Huys. 


Helderheid

Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid bij het laten aanbrengen van beton ciré. Het Beton Ciré Huys en zijn zusterondernemingen werken alleen met A-label fabrikanten die in Nederland gevestigd zijn. Dit geeft u de zekerheid dat u Hollandse degelijkheid en betrouwbaar vakwerk in huis haalt.

Offerte aanvragen

Korte lijnen

Bij Het Beton Ciré Huys hebt u direct contact met de eigenaar. U krijgt van hem eerlijk en deskundig advies. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Bij het Beton Ciré Huys leveren we extreem veel service. Als u beton ciré door Het Beton Ciré Huys laat aanbrengen dan weet u zeker dat u daar nog jarenlang plezier van houdt. 

Advies aanvragen

Afbouwgarantie

Als consument verlangt u goede kwaliteit van producten en diensten. Dat verdient u ook. Omdat u slechts een paar keer in uw leven beton ciré laat aanbrengen, is het belangrijk dat u goede informatie krijgt. Zodat duidelijk is wat u mag verwachten. Daarom biedt Het Beton Ciré Huys u de NOA-Afbouwgarantie. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan, dan kunt u terecht bij de Stichting Geschillencommissie. Deze onafhankelijke commissie zal een bindende uitspraak doen.

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: