Prachtige beton cire keuken

Een Beton toepassing voor uw keuken is een uitstekend idee. Beton cire is niet alleen mooi voor het oog maar zeker praktisch. Kom tot inspiratie voor een beton cire toepassing in uw keuken. Het Beton Cire Huys legt de vloeren geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit beton cire te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar, u hebt nauw contact met de eigenaar. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u voor een stoere industriële look, of voor een strakke robuuste uitstraling?

- Decoratieve coating met veel opties
- Vervaardigd met de best geteste materialen 
- Beschikbaar in diverse kleuren 
- Nauw contact met de eigenaar 
-Waterdicht
- Stoot- en krasvast
-Geschikt voor alle mogelijke ondergronden: tegels, marmer, gres, terrazzo, gipsplaat, beton, cement, kalk, enzovoorts

Voordelen van Beton cire in de keuken 

De samenstelling van beton cire heeft enorm veel voordelen. De stoot- en krasvastheid zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product. Omdat een tegel bijvoorbeeld veel minder waterdicht is kiezen veel mensen voor een beton cire toepassing in hun keuken. Dit komt door de aanwezigheid van voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor het afwerken van uw keuken.

Beton Cire toepassing in de keuken 

Beton Cire is een uitermate geschikte voor een unieke tint in uw keuken. Omdat de bestandsdelen van beton cire erg compact zijn is dit materiaal geheel slijt en watervast en kan zelfs als keukenblad gebruikt worden. Onze beton cire producten zijn een naadloos, waterdicht en onderhoudsvriendelijk wat ze erg geschikt maakt voor aanrechtbladen, keukenwanden en -vloeren. 

Klanten met een beton cire toepassing in hun keuken van Het Beton Cire Huys

Bij Het Beton Cire Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van reviews van onze te vrede klanten:

"Goed werk geleverd. Ziet er goed uit, de mannen liepen uit. Maar zondag werken was geen probleem. Dank Mike, Kevin en Wesley"
- Devlin van Krieken -

Ook een stijlvolle beton cire toepassing in uw keuken? Neem dan contact op.

Veelgestelde vragen over beton cire in de keuken

Is beton cire waterdicht?
Ja, beton cire is waterdicht beton cire. De toepassing is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor het afwerken van uw keuken. 

Is beton cire geschikt voor de keuken?
Beton cire is stevig, slijtvast en waterdicht. Deze eigenschappen maken het een geschikte toepassing voor in de keuken.

Is beton cire toepasbaar op iedere ondergrond?
beton ciré is op vrijwel iedere vaste, stabiele ondergrond toepasbaar: In 95% van de gevallen kunt u beton ciré laten aanbrengen over uw bestaande tegelwerk. Wanneer het tegelwerk geen scheuren vertoont en gewoon vastzit, wijst dit op een stabiele ondergrond. U kunt dan, na het uitvlakken van het tegelwerk, de beton cire laten aanbrengen door de experts van Het Beton Cire Huys. 

Is een beton cire toepassing enorm duur?
Beton ciré is een product dat in prijs relatief duurder is dan bijvoorbeeld tegels, maar hier krijgt u iets speciaals en unieks voor terug. Het exact vaststellen van de prijs voor het aanbrengen van beton ciré is zonder voorinformatie moeilijk te bepalen. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren. Hierbij moet u denken aan afwerking, dikte, kleur en aantal vierkante meters. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, kunt u het beste een aanvraag voor een offerte doen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van uw situatie. Wij adviseren u een offerte aan te vragen of een afspraak te maken voor de scherpste prijzen. 

Brengen jullie het beton cire zelf aan?
Jazeker! Wij brengen het beton cire geheel in eigen beheer aan. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

 

Offerte aanvragen voor een beton cire toepassing in de keuken

Ga voor een voor een praktische maar stijlvolle toepassing in keuken voor uw voor aanrechtblad, keukenwand of -vloer. Wij van Het Beton Cire Huys staan graag voor u klaar! Kom langs in onze showroom in Culemborg. Met ons team van Het Beton Cire Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van beton cire. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze unieke toepassing. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij Het Beton Cire Huys leveren we extreem veel service. Gaat u voor een beton cire toepassing van Het Beton Cire Huys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van deze toepassing.

 

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: