Beton Cire Badkamer

Gaat u uw badkamer vernieuwen? Bij ons doet u inspiratie op en kiest u de stijl die het beste bij u past. Het Beton Cire Huys helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij een badkamer is beton cire perfect toepasbaar voor de vloer en de wanden. Heeft u wel eens gedacht aan een betonlook in de badkamer? En niet zomaar een betonlook, want onze materialen zijn sterk, waterdicht en uitstekend te reinigen.

Offerte aanvragen

Uitstraling

Onze beton cire producten hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling. De betonlook past hierdoor erg goed bij een stijlvolle, moderne badkamer of een badkamer met een industriële of landelijke uitstraling.

Stijlen

Onze Beton Ciré producten zijn een uiterst duurzame toepassing voor uw badkamer. De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitstesten. En daar zijn wij natuurlijk trots op! Wij vinden het belangrijk producten te leveren die schoner en gezonder zijn. Onze beton cire wordt gemaakt op basis van natuurlijke bronnen en is hierdoor een uiterst milieuvriendelijk product. Ons product is van nature 100% waterdicht en is hiermee ideaal toepasbaar voor badkamer.

Bezoek onze showroom

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: