Beton Cire trap

Wanneer u uw trap een stoere make-over wilt geven is Beton Cire een perfecte keuze. Onze specialisten creëren een unieke en ambachtelijke look. Daarbij krijgt uw trap een sterk en slijtvast karakter. Dit doen zij door middel van het plaatsen van een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Vooral qua kosten is een beton cire trap een goedkope oplossing om van uw trap, en de ruimte eromheen een echte eye-catcher te maken.

Een trap met een warme en natuurlijke uitstraling

Uw trap wordt met zorg behandeld en nauwkeurig afgeplakt. Daarna brengen we onze speciale primer aan als onderlaag. Vervolgens verwerken we de eerste laag Beton Cire. Na het aanbrengen van meerdere lagen zorgen we voor een perfecte afwerking. Hierdoor voelt uw beton ciré trap zacht en glad aan.

Ja, ik wil een offerte

Beton cire creëert een geheel

Als u kiest voor een trap van beton cire dan creëert u een groter ruimtegevoel. Vooral als u de trap qua stijl laat aansluiten met uw vloer of muur wordt de ruimte één geheel. Dit kunt u doen door ervoor te kiezen om op de omliggende vloer en wanden ook betoncire te plaatsen of om een kleur te kiezen die past bij het interieur. Of gaat u voor een afwijkende kleur om uw interieur een gedurfde look te geven? Neem een kijkje bij ons kleurenpalet


Onderhoud betoncire

Hoe kunt het beste uw Beton Cire Trap onderhouden of schoonmaken?

  • Tijdens een grote schoonmaak kiest u het beste voor PH-neutraal vriendelijke schoonmaakmiddelen.

  • Tijdens een oppervlakkige schoonmaak kiest u het beste voor een zachte borstel. Dit geldt ook bij het stofzuigen.

  • U wilt natuurlijk geen steentjes of zand in uw trap. Plaats daarom een goede loopmat voor uw trap zodat deze deeltjes hier achterblijven.

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: