Beton Ciré Vloeren

Ons Beton Ciré is een hoogwaardig en waterdicht product op basis van cement en hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, worden onze betonlook producten niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel en waterdicht wordt. Daarnaast is het Beton Ciré onderhoudsarm en kan gemakkelijk schoongemaakt worden.

Door deze unieke samenstelling en mogelijkheden bieden wij een ideaal product voor iedere vloer! De Beton Ciré kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. De unieke eigenschappen maken onze vloeren een stijlvolle basis voor ieder interieur. 

Direct offerte

Duurzame vloeren

Onze Beton Ciré producten zijn een uiterst duurzame toepassing voor uw vloer. De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitstesten. En daar zijn wij natuurlijk trots op! Wij vinden het belangrijk producten te leveren die schoner en gezonder zijn. Ons Beton Ciré wordt gemaakt op basis van natuurlijke bronnen en is hierdoor een uiterst milieuvriendelijk product. Het product is 100% waterdicht en is hiermee de ideale toepassing voor vloeren in elke ruimte van het huis. 

Bezoek onze showroom

Aanbrengen Beton Ciré

Wij wrijven de Betonstuc met vegende draaibewegingen op uw vloer aan. Na het aanbrengen heeft uw vloer iets weg van klassiek beton, maar toch met een heel eigen karakter en structuur. De Beton Ciré wordt afgewerkt met een coating. Deze coating zorgt ervoor dat uw vloer vuil- en waterafstotend wordt. 

Doordat de specialisten van Het Beton Cire Huys de Beton Ciré met de hand aanbrengen, kunnen zij dit verwerken op exact de manier die u wilt. Het kan ruw geplaatst en glad gepolijst worden aangebracht. U bent daarom van harte welkom om bij het stucproces aanwezig te zijn zodat u precies uw wensen kunt aangeven.

Toepassingen Beton Ciré

Zoals gezegd kan Beton Ciré door zijn robuuste uiterlijk en onderhoudsvriendelijkheid in elke ruimte worden aangebracht. De woonkamer is een plek die dagelijks intensief gebruikt wordt. U kunt uw woonkamer juist met Beton Ciré een stoere, energieke look geven of misschien een rustige tone geven als u hier liever tot rust komt. Heeft u vragen over de mogelijkheden in uw woonkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 


Doordat de betonstuc onder andere schimmelwerend en vochtwerend is is Beton Ciré ook uitstekend voor sanitaire ruimtes. Daarnaast wordt de Beton Ciré naadloos aangebracht waardoor u deze ruimtes ook gemakkelijk schoon kunt maken. 

Vraag een offerte aan

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: