Beton Cire vloeren

Onze Beton Cire is een hoogwaardig en waterdicht product op basis van een cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, worden onze betonlook producten niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt.

Door deze unieke samenstelling en mogelijkheden bieden wij een ideaal product voor iedere vloer! De Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. De unieke eigenschappen maken onze vloeren een stijlvolle basis voor ieder interieur. 

Direct offerte

Duurzame vloeren

Onze beton cire producten zijn een uiterst duurzame toepassing voor uw vloer. De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitstesten. En daar zijn wij natuurlijk trots op! Wij vinden het belangrijk producten te leveren die schoner en gezonder zijn. Onze beton cire wordt gemaakt op basis van natuurlijke bronnen en is hierdoor een uiterst milieuvriendelijk product. Ons product is van nature 100% waterdicht en is hiermee ideaal toepasbaar voor vloeren.

Bezoek onze showroom

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: