Beton Cire Wanden

Beton Ciré is een zeer mooie afwerking van uw wanden, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Een strak gestucte wand straalt een betonlook uit die gemakkelijk combineert met uw interieur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een landelijke stijl met veel hout gecombineerd met een industriële betonlook? Het Beton Cire Huys begeleidt en adviseert u graag naar de perfecte keuze zodat u jarenlang kunt genieten van de voordelen van uw Beton Ciré Wanden.

Offerte aanvragen

Duurzaam en stijlvol

Onze Beton Ciré producten zijn een uiterst duurzame toepassing voor uw interieur. De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitstesten. En daar zijn wij natuurlijk trots op! Wij vinden het belangrijk producten te leveren die schoner en gezonder zijn, voor u en het milieu. Ons Beton Ciré wordt gemaakt op basis van natuurlijke bronnen en is hierdoor een uiterst milieuvriendelijk product. Het product is van nature 100% waterdicht en is hiermee ideaal toepasbaar in sanitaire ruimtes en keukens.

Bezoek onze showroom

Voor elk interieurtype

Beton Ciré wanden zijn geschikt voor elk interieur. Het grote voordeel van Beton Ciré is dat deze stuc waterdicht is en uitvoerbaar in verschillende kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rustige tone voor op de badkamer en juist in de woonkamer een trendy kleur zoals Marrone Aranicio. De gedachte dat Beton Ciré koud aanvoelt is dus niet juist. U kunt de wanden perfect op uw interieur afstemmen. Bekijk hier onze kleuren: van warme grijstinten tot zachte zand kleuren. Op aanvraag maken wij onze producten ook op basis van RAL en NCS kleuren.

Beton Ciré aanbrengen

Bijna elke ondergrond is geschikt voor het aanbrengen van Beton Ciré. Zorg er wel voor dat de ondergrond waar het Beton Ciré wordt aangebracht schoon, egaal en gelijkzuigend is. Gelijkzuigend betekent dat de oppervlakte van hetzelfde materiaal is. Voorbeelden van een geschikte ondergrond zijn zandcement, beton of watervast multiplex. Ook kan Beton Ciré op tegels gestuct worden. Als de Beton Ciré is aangebracht wordt deze afgewerkt met een waterdichte laag. Deze coating zorgt ervoor dat uw wand vuil- en waterafstotend wordt. 

Doordat de specialisten van Het Beton Cire Huys de Beton Ciré met de hand aanbrengen, kunnen zij dit verwerken op exact de manier die u wilt. Het kan ruw geplaatst en glad gepolijst worden aangebracht. U bent daarom van harte welkom om bij het stucproces aanwezig te zijn zodat u precies uw wensen kunt aangeven.

Ik wil graag inspiratie opdoen!

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: